2012. május 23., szerda

Kedves Átutazó... Ha most tévedtél ide, feltétlen olvasd el!

Hali mindenkinek itt. ^^
Csak annyit szeretnék megemlíteni NAGY betűkkel, amiket most kicsikkel írok, hogy aki most tévedt erre az oldalra, az nyugodtan bele kezdhet bármelyik történetembe, bár a Like a Scream-nek jobban örülnék, mert azt be is fejeztem. És nyugodtan írhat akár a chat-be akár kommentben, mert napi rendszerességgel szoktam ezt a blogomat is látogatni. Higgyétek el! Nem sértődöm meg pár új komment miatt, sőt kifejezetten örülnék neki, ha így is kapnék hozzá kommenteket, hogy már be van fejezve. ^^
A Like a Scream az első olyan ficem aminek sikerült véget írnom, szóval nagyon a szívemhez nőtt, tényleg jól esne pár komment, hogyha elkezded olvasni, akár dicsérő akár építő kritika jellegű, mivel jelen pillanatban is írok (Crossroads at Radiant Eclipse) ezért bármilyen ilyen komment jól jön!
Köszönöm, hogy elolvastad, a személyes blogomon lesznek mostanában igazán frissítések, itt amíg nem kezdek új egyszemélyes(mert ugye a CARE-t mással írom közösen) történetbe nem igazán, csak nagy ritkán. De ettől függetlenül rendszeresen feljárok ide is.
Puszi Lenora :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése